Loader Logo
background-cover

Ontdek Lipault

Voor kleurrijke tassen, koffers en modeaccessoires ben je bij Lipault aan het juiste adres. Het jonge Parijse merk heeft een vernieuwende stijl en introduceert gewaagde kleuren in de wereld van bagage en lederwaren..

Origineel, fantasierijk en met een duidelijke filosofie: Lipault is een positief merk dat geen grenzen kent. Elke stap is een avontuur, met Parijs als speeltuin en mode als uitlaatklep.

  • Parijs
  • Good vibes
  • Kleur
Parijs is de creatieve speeltuin van onze designers. Een stad met een urban chic karakter vol verborgen parels die zichzelf voortdurend vernieuwt. Met één muze: de Parisienne. Haar natuurlijke elegantie, casual look, subtiele sensualiteit en unieke uitstraling, blijven eindeloos inspireren.
Lipault is een op-en-top vrouwelijk, sprankelend en pittig merk. De Lipault-dame voelt zich vrij en creëert haar eigen stijl. Ze kiest niet voor mainstream, maar durft te experimenteren. Ze is speels en avontuurlijk, en handelt altijd met een glimlach op haar gezicht.
Kleur als inspiratie, jaar na jaar en seizoen na seizoen. Lipault brengt kleurrijke en dynamische collecties die jouw garderobe opnieuw doen schitteren en jouw outfits een nieuwe twist geven. Kersenrood, pastelblauw, mosterdgeel, kaki,... onze designers spelen met kleur en creëren zo nieuwe unieke kleurenpaletten met diepe en rijke kleuren. Zo vrolijken onze tassen jouw leven elke dag een beetje op!